Om os

Forlaget Easylearn er en del af Mondoweb Solutions og har eksisteret siden 2003.

Easylearn er et forlag, der primært udformer sine egne udgivelser med fokus på læringsmaterialer til børn og unge.

Vores udgivelser henvender sig både til den private forbruger, biblioteker samt til skoler og institutioner.

Vi har gennem tiden forfattet udgivelser gennem flere medier, både fladbøger, ebøger, CD rom samt apps. Som noget nyt præsenterer vi augmented reality bøger, som er bevægelige 3D animationer, der udfolder sig i brugerens egne omgivelser. Vi finder sidstnævnte en interessant, underholdende og interaktiv måde at engagere børn og unge i indlæring og i at læse flere bøger.

Forfatter

Den allersværeste læser, du kan få, er et barn! Du skal kunne fortælle en god historie, men ikke nok med det, du skal fange interessen på allerførste linje og give en rigtig god grund til, at barnet skal gide give sig i kast med den næste … Den opgave kan man ikke andet end være ydmyg over for.

Jeg er indehaver af tekst- og oversættelsesvirksomheden Italesat, der har eksisteret siden 2008, hvor jeg dimitterede fra RUC som cand.mag i filosofi og dansk sprog. For mig er udfordringen den samme, om det er fortællinger fra Mændenes Hjem, en samtidsroman, en Lonely Planet-bog om Kina eller en børnebog, der skal skrives eller oversættes: Det handler om at skabe et levende sprog på målgruppens og tekstens præmisser. Fordi set skal være sjovt at læse – og lære.

Merete Rostrup FleischerForfatter

Jeg er 43 år og blev færdiguddannet som socialpædagog fra Københavns Social Pædagogisk Seminarium ultimo januar 2007. Jeg er født i Oxford i England og opvokset i Zambia og Sydafrika. De sidste 15 år har jeg boet i Danmark. Min studietid både på Københavns Pædagogisk Seminarium og i mine jobs indenfor faget har været præget en hel del af relationsarbejde til andre mennesker, både store og små..
Disse oplevelser har beriget mit liv enormt, og de erfaringer, jeg har fået undervejs bliver anvendt både i mit personlige og professionelle liv.

Steven KinchForfatter