Digitale læremidler

Vi har en række værdier, der er grundstenen i især vores digitale læringsmidler. Vores mest grundlæggende værdier er at:

  • Det skal være nemt at navigere rundt i
  • Brugeroplevelsen er god
  • Navigationen er hurtig
  • Produktionstiden er så kort som mulig

Vores værdier har gjort, at vi har opnået en del succes med vores udgivelser og samarbejder, som vi har med diverse forlag og offentlige institutioner.

Vores mission

Vi, hos Easylearn arbejder primært med at levere ydelser til forlag og det offentlige, herunder er skoler og institutioner. Vi arbejder tæt sammen med vores samarbejdspartnere afhængig af opgavens størrelse og krav.

Vores udgivelser målrettes til børn og unge. Der er stor fokus på at udgivelserne er lærerige, underholdende og sjove. Alle udgivelser målrettes de forskellige aldersgrupper. Det betyder at barnet udfordres, samtidig med at materialet er på barnets niveau.

Vores vision

Vores vision er at blive det mest foretrukken børneforlag i Danmark. Det gælder både for skoler, det offentlige og for andre forlag, der har brug for at få varetaget opgaver. Det er det vi arbejder for, hver dag.

Vi følger hele tiden udviklingen indenfor branchen i form af nyeste teknologi, samt hvilken nye trends der evt. skulle røre sig på markedet. På den måde er vi hele tiden i stand til at levere digitale løsninger som efterspørges af den enkelte forbruger.